Reacties | The Gentlemen Music
Reacties

Door Erasmus School of Health Policy & Management
De Erasmus School of Health Policy & Management heeft voor het 7e lustrumfeest via SWINGING de Gentlemen geboekt. Het feest werd op de SS Rotterdam gehouden. Er was goed contact tussen de SS Rotterdam, de band en ESHPM. Alles werd snel duidelijk en de logistiek verliep vlekkeloos. Dankzij de Gentlemen hebben wij een geweldig feest gehad. Nu nog ontvangt de organisatie de complimenten en horen wij iedere keer hoe geweldig de band was.

Door Mylene
The Gentleman, geweldige band! Ze hebben bij onze bruiloft opgetreden, ze maakten er een nog leuker feest van. Toffe nummers en iedereen stond te dansen. Zou ze zeker nog een keer boeken en kan iedereen deze coverband aanraden!

Door Luuk en Anne
Tijdens de feestavond hadden we de Gentlemen + extra zangeres geboekt en wat een feest was het! Echt een fantastische feestavond met jong en oud op de dansvloer. Het geluid was goed verzorgd en de sound van de zanger en zangeres zijn super en de energie spatte er vanaf. Het repertoire is up-to-date en ook erg leuk dat ze onze verzoeknummers hebben gespeeld. We hebben zowel tijdens als na het feest veel positieve reacties ontvangen.

Door Evert Hemelaar
Het optreden was wederom fantastisch nadat we hen op een andere bruiloft hadden horen spelen. Iedereen op de dansvloer en goede verbinding tussen band en publiek. Leuk repetoire wat goed aansloot bij de jonge gasten. Iedereen heeft ontzettend genoten van hun muziekaliteit!

Door Richard en Leonieke
The Gentlemen hebben bij ons er een top feest van gemaakt.

Door Anoniem
The Gentlemen is erg goed bevallen en heeft een mooi feest van onze avond gemaakt.

Door Jolanda/Colliers International
Leuke man. Voelt het publiek goed aan.

Door Eline
Het optreden van The Gentlemen is heel erg goed bevallen! Ze hebben er een enorm feest van gemaakt door met de muziekkeuze goed op de sfeer in te spelen. We krijgen nog steeds complimenten van onze gasten over de goede muziek.

Door Fabuloes Weddings
Fantastisch en wisten echt contact met het publiek te maken.

Door Huub en Aileen
Wat een band! Heerlijk was het, onze voeten doen nog pijn.

Door Martin en Janneke
The Gentlemen was geweldig! Ik heb zojuist ook de band een persoonlijke email gestuurd om ze allemaal te bedanken. Het was echt helemaal top, nog beter dan we hadden verwacht.

Door Daan Touw
Wij hebben ontzettend genoten van het feest en de band wist iedereen aan het dansen te krijgen. De gasten hebben bijna allemaal benadrukt dat de band fantastisch was. De oudere generatie die aanwezig was vond de muziek aan het begin wat hard maar dit werd goed opgevangen door de geluidsman, dit punt moet je niet te zwaar mee tellen. De reden was dat ze elkaar niet goed konden verstaan tijdens het kletsen, maar we hadden de band voor een feest ingehuurd en niet als achtergrondmuziek. Dus wat ons betreft is dit geen verbeterpunt.Het was een fantastisch feest met geweldige muziek!

Als ik dan toch een klein verbeterpuntje mag noemen is het misschien wel de promovideo op de website. Tijdens het uitzoeken van de band kwamen we the Gentlemen tegen op internet en het was helemaal onze stijl. Zelf twijfelde ik even aan de kwaliteit (door de video) maar bij het proefoptreden waren we helemaal verkocht!

Live is de band velen malen beter dan op de video!

Door Annemarie
Tijdens ons huwelijksfeest speelde The Gentlemen. De band was in een woord FANTASTISCH! Het was een feest om nooit meer te vergeten dankzij deze geweldige band. Tijdens het feest maar ook achteraf hebben we enorm veel complimenten ontvangen van onze gasten. De muziekkeuze van de band sloot perfect aan op onze behoefte en de behoefte van de feestende mensen! Ik zou deze band aan iedereen aanbevelen!

Door Vicky Wieland
De kwaliteit van de band was uitstekend. Echter was de afgesproken tijd niet nagekomen. We hadden de band van 20.30-01.00uur geboekt. Nadat ze later begonnen gingen ze rond 0.00uur al weg. Toen hadden we opeens geen muziek meer om ons feest mee te vieren, heel vervelend. Gelukkig was ons hotel zo adequaat om ons boxen te lenen.
Het heeft onze avond negatief beïnvloed omdat we nu geen knallend einde hadden van ons feest.
Daarentegen nogmaals de kwaliteit van de band was uitstekend. Hele goede zangers en gezellige muziek.

Door Yolande en Robert-Jan
The Gentlemen traden op tijdens ons huwelijksfeest. Wat een topband! Dansvloer was nooit leeg. Heel professionele muzikanten en een voortreffelijke zanger. De playlist was een perfecte mix van oud en nieuw, rock, pop en dance. Alleen maar lovende reacties van de gasten! BOEKEN!

Door Maarten
The Gentleman waren afgelopen vrijdag op onze bruiloft. Het is echt een topband die wij iedereen kunnen aanraden. Er ontstond meteen een goede sfeer en iedereen bleef aan het dansen. Goed repertoire en muzikaal top. Van veel gasten die avond positieve reacties gehad. Dus…. zeker een aanrader 🙂

Door Ronald en Annemieke
Onze gasten en wijzelf hebben erg genoten van het optreden van The Gentlemen!!!!! Wow wat een band en hoe weten ze met hun uitvoering van de muziek alle gasten op de dansvloer te krijgen. Sjoerd is ook een erg goede zanger. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen! Ook het verzoeknummer voor de openingsdans hebben ze erg goed gedaan, het zijn echte professionals en echte gentlemen.

Door Martin en Lisa
The Gentlemen heeft een geweldige avond gemaakt van ons bruiloft feest. Een super gaaf repetoir en enthousiaste goede muziekanten maakt de avond tot een super feest.

Door Joris van Drongelen
The Gentlemen hebben een fantastisch optreden verzorgd. Goede enthousiaste muzikanten en een repertoire waar je lekker op kan dansen. Echt een feestje om naar te luisteren en te kijken.