Bruiloft band | The Gentlemen Music
Bruiloft band

Bruiloft band

The Gentlemen is werkelijk dé ideale bruiloft band. Een bruiloft organiseren is al ingewikkeld genoeg, daarom ontzorgen we jullie volledig: we bieden een totaalpakket voor 1 scherpe prijs:

Voor slechts 2295 euro all-in krijg je 5 uur non stop show bestaande uit 3 optredens van 50 minuten, fantastisch geluid en licht en een bijpassende DJ. Dat alles ook nog eens inclusief reiskosten.


We doen er alles aan om van jullie bruiloft een onvergetelijk feest te maken. We studeren speciaal voor jullie de openingsdans in, we komen strak in pak en passen de opbouw van het optreden helemaal aan de sfeer aan.

We spelen zeer breed: van disco naar dance, van rock naar pop en van Nederlandstalig naar rock ’n roll. Het moet wel heel gek zijn willen we het niet spelen.

Extra zangeres en saxofonist mogelijk

Voor nog meer fun is het mogelijk The Gentlemen uit te breiden met een fenomenale zangeres en een super swingende saxofonist.

Live muziek tijdens de huwelijksceremonie

Voor 495 euro extra komt de zanger van The Gentlemen heel graag jullie trouwceremonie opluisteren. Hij studeert speciaal voor jullie een nummer in voor tijdens de ontvangst van de trouwceremonie, een nummer voor tijdens het tekenen van de trouwakte en een nummer als feestelijke afsluiter van de huwelijksceremonie. Deze prijs is inclusief het instuderen en een geluidssetje.