Bedrijfsfeest band | The Gentlemen Music
Bedrijfsfeest band

Bedrijfsfeest band

The Gentlemen biedt een compleet op maat programma voor een onvergetelijk personeelsfeest. Bedrijven die al met veel plezier terugkijken op een feest met The Gentlemen zijn onder ander Koninklijke Euroma BV, Nederlandse Vereniging voor Neurologie, Erasmus Universiteit, Warmtebouw BV en vele andere.

We begrijpen dat bij een personeelsfeest een band hoort die het iedereen naar de zin maakt. Met The Gentlemen is dat gegarandeerd.

Er is de keuze uit drie pakketten:

basis pakket, 2295 euro ex btw
Een maximaal 5 uur durend non-stop programma bestaande uit drie sets van 50 minuten live-muziek met DJ service door onze technicus inclusief geluid en licht tot max 150 personen.

luxe pakket, 2995 euro ex btw
We breiden onze show uit met een super vette lichtshow en geluid tot 200 personen.

ultimate pakket, 3995 euro ex btw
Als je gaat voor The Max dan is dit de juiste keuze: we breiden The Gentlemen uit met een zangeres, saxofonist en percussionist voor het ultieme feest.

Voor de fijnproevers

Zoek je nog meer spektakel? Dan ben je bij The Gentlemen aan het juiste adres. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grote video-led wall met VJ voor een ultieme visuele live ervaring? Ook heel mooi zijn onze CO2 kanonnen en confetti shooters voor als het nog iets gekker mag worden. Informeer naar de mogelijkheden.